Digipédia blog- #OKTATÁS

Digipédia blog- #OKTATÁS

Állományok konvertálása

2016. január 17. - Bujáki Tibor

Nagyon nagy szükség van néha állományok átalakítására. Tanári körökben úgy tapasztalom, a legnépszerűbb a PDF-ből Wordbe átalakítás igénye. Megbízható online alkalmazás a Convert Files, ami képes még prezentációkat, képeket, tömörített állományokat, e-book állományokat, sőt legújabban képként beszkennelt dokumentumokat is karakterfelismeréssel szöveges dokumentumokká alakítani, ráadásul ténylegesen szerkeszthető változatként, és nem csak egy Wordbe illesztett képként jeleníti meg a szöveget.

Használata egyszerű: gépünkről feltöltjük az átalakítani kívánt fájlt (Choose local file), jobb oldalon beállítjuk a kimeneti formátumot (Output format), majd rákattintunk a Convert gombra. Kis várakozás után, ami közben ne zárjuk be vagy frissitsük az ablakot, kapunk egy linket, ahonnan letölthető az eredmény (jobbklikk+mentés másként). Ezek után törölhetjük is a kimeneti állományt (Delete output file). És kész.

Ez a link bekerült a "Hasznos linkek" menübe is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://digipedia.blog.hu/api/trackback/id/tr968281602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása