Digipédia blog- #OKTATÁS

Digipédia blog- #OKTATÁS

Hol, mit és mikor?

Időpont- és egyéb egyeztető alkalmazások

2017. január 13. - Bujáki Tibor

Gyakran nehezíti meg munkahelyi életünket olyan időpont találása, ami mindenki számára megfelelő. És ezek a bonyodalmak a résztvevők számának növekedésével exponenciálisan nőnek.

Hogy a hosszadalmas e-mail folyamokkal és telefonálgatással járó idegölő bonyodalmaktól megkíméljük magunkat, érdemes online időpont-egyeztető alkalmazást használnunk.

kepkivagas.JPG

Rengeteg ilyen alkalmazást találhatunk a neten a maguk előnyeivel és hátrányaival.

Itt és most a xoyondo nevű alkalmazásra hívjuk fel a figyelmet, amelynek előnye, hogy böngészőből futtatható, semmilyen regisztrációt nem igényel, nagyon könnyen áttekinthető és ingyenes a használata.

Pár lépésben létrehozhatunk vele egy eseményt, amivel kapcsolatban kijelölhetünk napokat, illetve azokon belül időpontokat.

selct.JPG

Majd a létrehozott linket eljuttatjuk e-mailben az érintetteknek, akik bejelölgetik az összes megfelelő időpontot.

invite.JPG

Ezek után az alkalmazás generál egy rendezett táblázatot, ahol láthatóak a legoptimálisabb időpontok.

get.JPG

És ennyi. Persze azért mindenkit értesítsünk a végleges dátumról.

A xoyondo ezen felül nem csak időpont egyeztetésre használható, hanem minden olyan demokrácia jellegű esetben jól jön, ahol sok ember véleményét kéne gyorsan összefésülni, mivel anonim szavazásra is van mód az alkalmazással. Mondjuk, hogy a munkahelyi farsangi bulin melyik fogás legyen, az gyorsan felmérhető.

Lehet továbbá egyszerű igen-nem, valamint feleletválasztós kérdéseket is intéznünk az érdekeltekhez, akik kommentekkel is elláthatják a szavazólapot. Sőt, üzenőfalat is létrehozhatunk, ha részletesebben vitatnánk meg bizonyos kérdéseket az adott csoporttal.

Az alkalmazás innen elérhető.

(Képek: innen)

A bejegyzés trackback címe:

https://digipedia.blog.hu/api/trackback/id/tr8112111361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása